StabiloPro Wrist Support Open Style (182500)

Individuāli pielāgojama plaukstas pamatnes locītavas ortoze. Balsta bojātas saites, cīpslas un samazina slodzi uz plaukstas locītavu.
Ražotājs:: BORT Medical GmbH
Artikuls: 182500
*
*
*
€ 38,19

Plaukstas pamatnes locītavas ortoze balsta bojātas locītavas, saites, kapsulas un cīpslas. Ortozes radītā vienmērīgā kompresija balsta saites un samazina slodzi uz plaukstas locītavu. Ievietotais alumīnija balsts ir veidots tā, lai roka atrastos relaksētā un atvieglotā pozīcijā, kā arī aizsargā no nepareizām kustībām.
Ortoze izgatavota no elpojoša, ādai draudzīga materiāla. Ortozi var vilkt naktī.

Lietošanas gadījumi:
Karpālā kanāla sindroms, tendosinovīts, reimatisms, plaukstas pamatnes locītavas sastiepums un pēc ģipša imobilizācijas noņemšanas. N. Radialis bojājuma gadījumā ( krītošā plauksta ). Kā arī, lai imobilizētu plaukstas pamatnes locītavu pēc traumām, kas nav saistītas ar kaulu struktūrām.

Ortozi var lietot gan ārstēšanās, gan rehabilitācijas laikā.

Pareiza lietošana:
Pirms uzlikšanas, salocīt alumīnija šinu sev vēlamā formā. Uzspiediet ar roku, lai būtu atbalsts un tad piestipriniet pie delnas atbalsta.

Šīs ortozes pareizu lietošanu un režīmu Jums vislabāk paskaidros rokas ķirurgs, traumatologs, ergoterapeits, rehabilitologs vai cits speciālists!

Ortozes garums 25 cm (9.9 collas).
Ortozei ir pieejami 5 izmēri.
Izmēru nosaka pēc plaukstas pamatnes locītavas apkārtmēra cm.